Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Rusland Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Rusland

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier Rusland
Inloggegevens visumformulier Rusland
Paspoort
Pasfoto
Uitnodiging
Verzekering
Bankafschrift (Geldt alleen voor de Belgische nationaliteit)
 • Met een saldo van minimaal € 3000,-
 • Tickets (Geldt alleen voor de Belgische nationaliteit)
  Uittreksel BRP (indien u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit)
  YourVisa orderformulier
  Visumformulier Rusland
  Inloggegevens visumformulier Rusland
  Voorbeeld werkgeversverklaring
  Paspoort
  Pasfoto
  Uitnodiging
  Verzekering
  Uittreksel BRP (indien u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit)
  Aanvraagperiode - Het visum voor Rusland kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd.
  Uitnodiging - Alle nachten die in Rusland worden doorgebracht moeten met een uitnodiging verantwoord worden, ook al betreft het een overnachting in bijvoorbeeld een nachttrein. Enkel een ticket is niet genoeg bewijs voor een dergelijke aanvraag. U kunt alleen een visum aanvragen als u beschikt over een uitnodiging. Deze uitnodiging kan YourVisa voor u verzorgen.
  Double entry - Vraagt u een double entry visum aan, dan dient u een kopie van uw vluchtschema en/of e-ticket mee te sturen. Hierop moet duidelijk te zien zijn dat u twee keer het land in- en uit reist.
  Multiple entry (zakelijk) - Vraagt u een multiple entry visum aan? Dan dient u aan te kunnen tonen dat u de afgelopen 12 maanden minstens 1 keer eerder in Rusland bent geweest. Dit kan door middel van een gestempeld visum in uw paspoort, dat aantoont dat u het afgelopen jaar al in Rusland geweest bent. Staat dit visum in een oud paspoort? Stuurt u dan een kopie mee van het gestempelde visum.
  Belgische nationaliteit - Beschikt u over de Belgische nationaliteit en bent u student? Dan dient u een recent bankafschrift (niet ouder dan één week) mee te sturen met uw visumaanvraag, waarop zichtbaar is dat u minimaal € 100,- per dag dat u in Rusland wenst te verblijven beschikbaar heeft. Als u over de Belgische nationaliteit beschikt dient u te allen tijde uw (trein)tickets mee te sturen met uw visumaanvraag, waarmee u laat zien wanneer u Rusland in- en uitreist.
  Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
  Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.