• Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
 • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
 • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
 • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Uploaden pasfoto
Je dient een duidelijke scan van je pasfoto te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. De pasfoto dient te voldoen aan de volgende eisen;
 • Pasfoto's dienen te voldoen aan de eisen die gelden voor pasfoto's voor een paspoort of identiteitskaart. Voor alle eisen raadpleegt u de Fotomatrix 2007 van de rijksoverheid.
 • Pasfoto’s dienen een volledig witte achtergrond te hebben. Zelfs een lichtblauwe achtergrond wordt niet geaccepteerd door de ambassade. Oren dienen duidelijk zichtbaar te zijn en sieraden (oorbellen) dienen verwijderd te worden. De schouders dienen zichtbaar te zijn en bedekt te zijn met donkere kleding. 
 • Pasfoto’s mogen niet ouder zijn dan zes maanden (als uw paspoort ouder is dan zes maanden, kunt u dus niet dezelfde pasfoto aanleveren).
Vereisten e-visum Myanmar
Houd rekening met de volgende vereisten voor een e-visum voor Myanmar;
 • Het e-visum is vanaf uitgifte maximaal 90 dagen geldig.
 • De maximale verblijfsduur voor een toeristisch e-visum is 28 dagen.
 • De maximale verblijfsduur voor een zakelijk e-visum is 70 dagen.
 • Je kunt Myanmar één keer in- en uitreizen met het e-visum.
 • Je dient vooraf te beschikken over een e-ticket (retour).
 • Toeristen moeten altijd in geregistreerde hotels/resorts verblijven.
 • Je dient volledig gevaccineerd te zijn en een bewijs van je internationale vaccinatiebewijs te uploaden.
 • Je dient een Myanmarese reisverzekering af te sluiten, speciaal voor COVID-19
 • Bij aankomst word je getest op COVID-19. Je dient deze kosten zelf ter plaatse te voldoen.
 • Je dient een afdruk van het e-visum te kunnen laten zien als je het land in reist.
Inreismogelijkheden
Met een e-visum voor Myanmar kun je het land alleen inreizen via de volgende checkpoints;
 • Yangon International Airport
 • Mandalay International Airport
 • Nay Pyi Taw International Airport
 • Tachileik Land Border Checkpoint
 • Myawaddy Land Border Checkpoint
 • Kawthaung Land Border Checkpoint
 • Tamu Land Border Checkpoint
 • Rih Khaw Dar Land Border Checkpoint
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-O (retirement)
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)

Een e-visum aanvragen voor Myanmar

Wil je Myanmar gaan bezoeken voor een toeristische reis? Dan heb je een visum voor Myanmar nodig. Onderaan deze pagina kun je lezen wat de exacte voorwaarden en vereisten zijn voor een e-visum voor Mongolië. Lees alle onderstaande informatie goed door voordat je start met de visumaanvraag voor Mongolië.  

Kosten en verwerkingstijd visum

Een e-visum voor Myanmar kun je vanaf 90 dagen voor je aankomstdatum aanvragen i.v.m. de geldigheid van het visum. Via YourVisa vraag je snel en overzichtelijk je e-visum voor Maynmar aan. Het voordeel hiervan is dat je online direct je visumaanvraag voor Mongolië kunt starten. De exacte kosten voor het aanvragen van dit visum zijn afhankelijk van de gekozen service en het soort visum dat je kiest. Voor meer informatie over onze servicepakketten en wat wij precies voor je kunnen doen klik hier. Als je de exacte prijs van je visumaanvraag wilt weten kun je deze berekenen door de aanvraag samen te stellen in onze webshop. Vraag je visum voor Myanmar op tijd aan, zodat je er zeker van bent dat je het e-visum voor Myanmar voor je reis in je bezit hebt. De verwerkingstijd van de normale e-visum procedure neemt maximaal 10 werkdagen in beslag. Kies je voor de spoedservice, reken dan op maximaal 5 werkdagen.

Spoedvisum Myanmar

Vertrek je al snel naar Myanmat? Vraag dan een spoedvisum Myanmar aan via YourVisa. In onze webshop kun je kiezen voor onze "E-visum service spoed" bij een visumaanvraag voor Myanmar. Via deze service kunnen wij een visumaanvraag voor Myanmar afronden in maximaal 5 werkdagen. Dit geldt vanaf de eerste werkdag na ontvangst van de vereiste visumdocumenten. Houd rekening met sluitingsdagen van ons kantoor en/of de officiële feestdagen van Myanmar. De sluitingsdagen van ons kantoor en officiële feestdagen dienen te worden opgeteld bij de verwerkingstijd.

Verschillende soorten visums

Er bestaan verschillende soorten visums voor Myanmar. Het meest aangevraagde visum is een single entry 28 dagen visum voor toeristische of zakelijke reizen naar Myanmar. Een e-visum voor Myanmar kun je maximaal 90 dagen voor je aankomstdatum aanvragen. Een toeristisch e-visum voor Myanmar is 28 dagen geldig na aankomst. Een zakelijk e-visum voor Myanmar is 70 dagen geldig na aankomst.

YourVisa

Het aanvragen van een e-visum voor Myanmar is lastig. Er worden veel persoonlijke vragen gesteld (in het Engels) en er dienen documenten geüpload te worden tijdens de aanvraag (paspoort, pasfoto). De ambassades stellen veel eisen aan de te uploaden documenten en de aanvraag kan alleen afgerekend worden via een credit card. 

Als je de aanvraag voor een e-visum voor Myanmar via YourVisa laat verlopen kun je deze vragen gemakkelijk in het Nederlands beantwoorden en de vereiste documenten in ieder gewenst formaat uploaden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gegevens en documenten in het juiste formaat doorgezet worden naar de online omgeving van de Myanmarese overheid.

Bij YourVisa betaal je gemakkelijk per iDeal (Nederland) of Bancontact (België). Bij slechts een enkele (type)fout kan de visumaanvraag voor Myanmar al geweigerd worden of je wordt niet toegelaten op de vlucht. Wij controleren al je gegevens en documenten zorgvuldig zodat je zeker weet dat de visumaanvraag voor Myanmar in één keer goedgekeurd wordt en geen (type)fouten bevat. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling.

Vraag hier direct je visum voor Myanmar aan!

© YourVisa, Realisatie door Websentiment