• Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Beperkte gebieden in Azerbeidzjan
Vanwege de strikte regelgeving en inreisbeperkingen kan YourVisa helaas geen reizigers assisteren die in het verleden Nagorno-Karabach hebben bezocht.
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
  • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
  • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
  • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Geldigheid e-visum Azerbeidzjan
Het e-visum voor Azerbeidzjan is vanaf uitgifte drie maanden geldig en geeft recht op een enkele inreis met een verblijfsduur van maximaal 30 dagen. Reizigers die langer dan 30 dagen in het land willen verblijven dienen een fysiek visum aan te vragen.
Registratie Azerbeidzjan
Aanvragers die langer dan 10 dagen in het land zullen verblijven, ongeacht hun reisdoel, zijn wettelijk verplicht om hun verblijf kosteloos te registreren via de website van de State Migration Service van de Republiek van Azerbeidzjan via: www.migration.gov.az. Reizigers die hun verblijf na 10 dagen niet registreren en/of de verblijfsduur van hun visum overschrijden zullen hiervoor aansprakelijk worden gesteld.
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-O (retirement)
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)

Een visum aanvragen voor Azerbeidzjan

Ga je op reis naar Azerbeidzjan? Dan heb je niet alleen je paspoort maar ook een visum voor Azerbeidzjan nodig. Het e-visum voor Azerbeidzjan kun je eenvoudig en snel online aanvragen bij YourVisa. Dit e-visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte en je kunt er maximaal 30 dagen mee in Azerbeidzjan verblijven. Meereizende kinderen staan niet meer in het paspoort van de ouders en deze dienen dus zelf een visum voor Azerbeidzjan aan te vragen. Onderaan deze pagina kun je lezen wat de exacte voorwaarden en vereisten zijn voor een e-visum voor Azerbeidzjan. Lees alle onderstaande informatie goed door voordat je start met de visumaanvraag.

Kosten en verwerkingstijd visum voor Azerbeidzjan

Via YourVisa vraag je snel en eenvoudig online een e-visum voor Azerbeidzjan aan. De kosten voor het aanvragen een e-visum voor Azerbeidzjan bedragen € 85,- incl. btw per persoon. De verwerkingstijd ligt in bijna alle gevallen van de aanvragen op maximaal 4 werkdagen, afhankelijk van de Azerbeidzjaanse overheid. Het e-visum voor Azerbeidzjan kun je maximaal 90 dagen voor je aankomst in Azerbeidzjan aanvragen. Wij adviseren om je visum voor Azerbeidzjan direct aan te vragen zodra de reisplannen concreet zijn. Heb je nog vragen over het aanvragen van een e-visum Azerbeidzjan? Neem dan direct contact op met YourVisa. Wij helpen je graag verder.  

Spoedvisum Azerbeidzjan

Ben je van plan om op zeer korte termijn af te reizen naar Azerbeidzjan en heb je nog geen visum voor Azerbeidzjan? Vraag dan direct een spoedvisum voor Azerbeidzjan aan via YourVisa. In bijna alle gevallen wordt een spoedvisumaanvraag voor Azerbeidzjan afgerond in maximaal 2 werkdagen. De Azerbeidzjaanse overheid beslist, dus YourVisa kan dit helaas nooit garanderen. Voor meer informatie neem contact op met YourVisa.

Verschillende soorten visums

Via YourVisa kun je voor verschillende reisdoeleinden je e-visum voor Azerbeidzjan online aanvragen in onze webshop. Je kunt een e-visum voor Azerbeidzjan aanvragen voor toeristische zakelijke, humanitaire, sport of studie doeleinden. Een e-visum voor Azerbeidzjan is altijd een single entry en je kunt maximaal 30 dagen aaneengesloten in Azerbeidzjan verblijven.

YourVisa

Het aanvragen van een e-visum voor Azerbeidzjan kan erg lastig zijn. Er worden veel persoonlijke vragen gesteld en er dienen documenten geüpload te worden tijdens de aanvraag (paspoort, pasfoto, ticket etc.). De ambassades stellen veel eisen aan de te uploaden documenten en de aanvraag kan meestal alleen afgerekend worden via een credit card. 

Als je de aanvraag voor een e-visum voor Azerbeidzjan via YourVisa laat verlopen kun je deze vragen gemakkelijk in het Nederlands beantwoorden en de vereiste documenten in ieder gewenst formaat uploaden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gegevens en documenten in het juiste formaat doorgezet worden naar de online omgeving van de Azerbeidzjaanse overheid.

Bij YourVisa betaal je gemakkelijk per iDeal (Nederland), Bancontact (België) of bank transfer. Bij slechts een enkele (type)fout kan de visumaanvraag voor Azerbeidzjan al geweigerd worden of je wordt niet toegelaten op de vlucht. Wij controleren al je gegevens zorgvuldig zodat je zeker weet dat de visumaanvraag voor Azerbeidzjan in één keer goedgekeurd wordt en geen (type)fouten bevat. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling.


Heb je nog vragen over het aanvragen van een visum voor Azerbeidzjan? Neem dan direct contact op met YourVisa. Wij helpen je graag verder. 


Vraag hier direct je visum voor Azerbeidzjan aan!

© YourVisa, Realisatie door Websentiment