Een visum aanvragen voor Azerbeidzjan

Op reis naar Azerbeidzjan? Naast een paspoort heb je ook een visum nodig voor je reis naar Azerbeidzjan. Gemakkelijk en snel een visum aanvragen voor Azerbeidzjan doe je bij YourVisa. Online aanvragen duurt maar een paar minuten! Het e-visum is vanaf uitgifte drie maanden geldig. Hieronder kun je lezen wat de vereisten zijn voor een e-visum voor Azerbeidzjan.
  • Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Beperkte gebieden in Azerbeidzjan
Vanwege de strikte regelgeving en inreisbeperkingen kan YourVisa helaas geen reizigers assisteren die in het verleden Nagorno-Karabach hebben bezocht.
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
  • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
  • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
  • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Geldigheid e-visum Azerbeidzjan
Het e-visum voor Azerbeidzjan is vanaf uitgifte drie maanden geldig en geeft recht op een enkele inreis met een verblijfsduur van maximaal 30 dagen. Reizigers die langer dan 30 dagen in het land willen verblijven dienen een fysiek visum aan te vragen.
Registratie Azerbeidzjan
Aanvragers die langer dan 10 dagen in het land zullen verblijven, ongeacht hun reisdoel, zijn wettelijk verplicht om hun verblijf kosteloos te registreren via de website van de State Migration Service van de Republiek van Azerbeidzjan via: www.migration.gov.az. Reizigers die hun verblijf na 10 dagen niet registreren en/of de verblijfsduur van hun visum overschrijden zullen hiervoor aansprakelijk worden gesteld.
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-Immigrant O
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)
© YourVisa, Realisatie door Websentiment