• Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
 • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
 • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
 • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Vereisten e-visum Egypte
Houd rekening met de volgende vereisten voor een e-visum voor Egypte;
 • De maximale verblijfsduur met een e-visum voor Egypte is 90 dagen.
 • Je dient in het bezit zijn van een bewijs van voldoende financiële middelen.
 • Je dient in het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar een volgende bestemming.
 • Je dient in het bezit zijn van een hotelreservering.
 • Je mag geen eerdere overtredingen zijn begaan op het grondgebied van Egypte of een overstay hebben gehad op een vorig visum.
 • Je dient een afdruk van het e-visum van Egypte te kunnen laten zien als je het land in reist.
 • Als je reist vanuit, over overstapt in, een gebied waar Gele Koorts voorkomt dien je in het bezit te zijn van een Gele Koorts boekje.
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-O (retirement)
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)

Een visum aanvragen voor Egypte

Ga je binnenkort op vakantie naar Egypte? Dan ben je verplicht een e-visum voor Egypte aan te vragen. Het e-visum is alleen geldig voor toerisme en je kunt een single of een multiple entry aanvragen. Met een e-visum voor Egypte kun je maximaal 90 dagen in Egypte blijven.

Je dient je visum voor Egypte minimaal 7 dagen voor de reis naar Egypte aan te vragen. Meereizende kinderen staan niet meer in het paspoort van de ouders en deze dienen dus zelf een visum voor Egypte aan te vragen. Onderaan deze pagina kun je lezen wat de exacte voorwaarden en vereisten zijn voor een e-visum voor Egypte. Lees alle onderstaande informatie goed door voordat je start met de visumaanvraag.

Kosten en verwerkingstijd e-visum voor Egypte

Een e-visum voor Egypte dien je minimaal 7 dagen voor je Egypte in reist aan te vragen. Via YourVisa vraag je snel en eenvoudig je visum voor Egypte aan. De kosten voor het aanvragen van dit visum zijn afhankelijk van het soort visum dat je kiest. De verwerkingstijd ligt op minimaal 7 dagen. Kijk bij "verschillende soorten visums" voor meer informatie over de kosten.

Heb je nog vragen over het aanvragen van een e-visum voor Egypte? Neem dan direct contact op met YourVisa. Wij helpen je graag verder.  

Verschillende soorten visums

Via YourVisa kun je een e-visum voor Egypte gemakkelijk online aanvragen via onze webshop. Je hebt de keuze uit de volgende visums met bijbehorende geldigheidsduur:

 • Single Entry max 90 dagen: € 64,50
 • Multiple Entry max 90 dagen € 99,50

Alle prijzen zijn inclusief servicekosten en btw.

YourVisa

Het aanvragen van een e-visum voor Egypte kan erg lastig zijn. Er worden veel persoonlijke vragen gesteld en er dienen documenten geüpload te worden tijdens de aanvraag (paspoort, pasfoto, ticket etc.). De ambassades stellen veel eisen aan de te uploaden documenten en de aanvraag kan meestal alleen afgerekend worden via een credit card. 

Als je de aanvraag voor een e-visum voor Egypte via YourVisa laat verlopen kun je deze vragen gemakkelijk in het Nederlands beantwoorden en de vereiste documenten in ieder gewenst formaat uploaden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gegevens en documenten in het juiste formaat doorgezet worden naar de online omgeving van de Egyptische overheid.

Bij YourVisa betaal je gemakkelijk per iDeal (Nederland), Bancontact (België) of bank transfer. Bij slechts een enkele (type)fout kan de visumaanvraag voor Egypte al geweigerd worden of je wordt niet toegelaten op de vlucht. Wij controleren al je gegevens zorgvuldig zodat je zeker weet dat de visumaanvraag voor Egypte in één keer goedgekeurd wordt en geen (type)fouten bevat. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling.
© YourVisa, Realisatie door Websentiment