• Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
 • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
 • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
 • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Voorwaarden en vereisten e-visum Verenigde Staten (ESTA)
Houd rekening met de volgende vereisten voor een e-visum voor de Verenigde Staten (ESTA);
 • Het e-visum (ESTA) is maximaal 2 jaar geldig, mits het paspoort nog geldig is.
 • De maximale verblijfsduur per keer is 90 dagen. Onder deze 90 dagen vallen ook eventuele (door)reizen naar de volgende landen: Mexico, Canada en de Caraïbische eilanden.
 • Binnen de 2 jaar geldigheid van het ESTA kun je de USA zo vaak inreizen als je wilt.
 • Het e-visum (ESTA) moet minimaal 72 uur voor inreis in Amerika aangevraagd worden.
 • Je beschikt nog niet over een geldig visum voor de Verenigde Staten.
 • Je dient in het bezit te zijn van een vliegticket (retour of doorreis) of een ticket van een geregistreerde cruisemaatschappij.
 • Je mag geen eerdere overtredingen zijn begaan op het grondgebied van Amerika of een overstay hebben gehad op een vorig visum.
 • Je paspoort dient te beschikken over een RFID-chip.
 • Je dient een afdruk van het e-visum te kunnen laten zien als je het land in reist.
 • Als je in één van de volgende landen bent geweest of je beschikt over een (tweede) nationaliteit van één van de volgende landen komt je niet in aanmerking voor een ESTA: Iran, Irak, Jemen, Libië, Noord-Korea, Syrië, Somalië of Soedan
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-O (retirement)
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)

Een visum aanvragen voor de Verenigde Staten

Reis je binnenkort naar de Verenigde Staten voor een vakantie en/of zakelijke doeleinden? Dan heb je een e-visum (ESTA) voor de Verenigde Staten nodig. De maximale verblijfsduur per keer met het e-visum (ESTA) voor Amerika is 90 dagen. Alle reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit dienen voorafgaand aan hun reis naar Amerika een visum aan te vragen. Meereizende kinderen staan niet meer in het paspoort van de ouders en deze dienen dus zelf een visum (ESTA) voor de Verenigde Staten aan te vragen. Onderaan deze pagina kun je lezen wat de exacte voorwaarden en vereisten zijn voor een e-visum voor de Verenigde Staten (ESTA). Lees alle onderstaande informatie goed door voordat je start met de visumaanvraag.

Kosten en verwerkingstijd ESTA visum voor de Verenigde Staten

Via YourVisa vraag je snel en eenvoudig je visum voor Amerika aan. De kosten voor het aanvragen van dit visum bedragen € 80,- incl. btw per persoon. De verwerkingstijd ligt in bijna alle gevallen van de aanvragen op maximaal 3 werkdagen, afhankelijk van de Amerikaanse overheid. Meestal wordt een ESTA voor Amerika sneller uitgegeven. Je e-visum (ESTA) voor Amerika dien je minimaal 3 werkdagen voor je reis naar Amerika aan te vragen. Let op: als je in één van de volgende landen bent geweest of je beschikt over een (tweede) nationaliteit van één van de volgende landen komt je niet in aanmerking voor een e-visum (ESTA) voor de VS: Iran, Irak, Jemen, Libië, Noord-Korea, Syrië, Somalië of Soedan. Heb je nog vragen over het aanvragen van een e-visum (ESTA) voor de Verenigde Staten? Neem dan contact op met YourVisa. Wij helpen je graag verder.

Spoedvisum (ESTA) Verenigde Staten

Vertrek je al binnen een aantal dagen naar de Verenigde Staten en heb je nog geen visum? Vraag dan direct een spoedvisum voor Amerika aan via YourVisa. De kosten hiervan bedragen € 100,- incl. btw per persoon. In bijna alle gevallen wordt het visum binnen 1 werkdag verstrekt. De Amerikaanse overheid beslist, dus YourVisa kan dit helaas niet garanderen.

Ander reisdoel of langer verblijf

Een ESTA voor Amerika is in bijna alle gevallen voldoende voor een toeristische of zakelijke reis naar de Verenigde Staten. Als je echter voor een ander doel of voor langer dan 90 dagen naar Amerika wilt reizen dien je contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade. In dat geval zul je persoonlijk je visum aan moeten vragen bij de ambassade van de Verenigde Staten. YourVisa biedt alleen de service voor het ESTA visum voor Amerika aan.

YourVisa

Het aanvragen van een e-visum of een elektronisch visum (ESTA) voor de Verenigde Staten kan erg lastig zijn. Er worden veel persoonlijke vragen gesteld en er dienen documenten geüpload te worden tijdens de aanvraag (paspoort, pasfoto, ticket etc.). De ambassades stellen veel eisen aan de te uploaden documenten en de visumaanvraag kan meestal alleen afgerekend worden via een credit card. 

Als je de aanvraag voor een e-visum voor Amerika via YourVisa laat verlopen kun je deze vragen gemakkelijk in het Nederlands beantwoorden en de vereiste documenten in ieder gewenst formaat uploaden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gegevens en documenten in het juiste formaat doorgezet worden naar de online omgeving van de Amerikaanse overheid.

Bij YourVisa betaal je gemakkelijk per iDeal (Nederland), Bancontact (België) of bank transfer. Bij slechts een enkele (type)fout kan de visumaanvraag voor Amerika al geweigerd worden of je wordt niet toegelaten op de vlucht. Wij controleren al je gegevens en documenten zorgvuldig zodat je zeker weet dat de visumaanvraag voor de VS in één keer goedgekeurd wordt en geen (type)fouten bevat. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling.

Vraag hier direct je ESTA voor de Verenigde Staten aan!

© YourVisa, Realisatie door Websentiment