• Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
  • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
  • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
  • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Uploaden pasfoto
Je dient een duidelijke scan van je pasfoto te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. De pasfoto dient te voldoen aan de volgende eisen;
  • Pasfoto's dienen te voldoen aan de eisen die gelden voor pasfoto's voor een paspoort of identiteitskaart. Voor alle eisen raadpleegt u de Fotomatrix 2007 van de rijksoverheid.
  • Pasfoto’s dienen een volledig witte achtergrond te hebben. Zelfs een lichtblauwe achtergrond wordt niet geaccepteerd door de ambassade. Oren dienen duidelijk zichtbaar te zijn en sieraden (oorbellen) dienen verwijderd te worden. De schouders dienen zichtbaar te zijn en bedekt te zijn met donkere kleding. 
  • Pasfoto’s mogen niet ouder zijn dan zes maanden (als uw paspoort ouder is dan zes maanden, kunt u dus niet dezelfde pasfoto aanleveren).
Geldigheid e-visum Oman
Het e-visum voor Oman is vanaf uitgifte 30 dagen geldig en geeft recht op een enkele inreis met een verblijfsduur van maximaal 30 dagen.
Vereisten e-visum Oman
Houd rekening met de volgende vereisten voor een e-visum voor Oman;
  • Het e-visum is vanaf uitgifte maximaal 30 dagen geldig.
  • De maximale verblijfsduur voor een toeristisch e-visum is 30 dagen.
  • Je kunt Oman één keer in- en uitreizen met het e-visum.
  • Je dient een afdruk van het e-visum te kunnen laten zien als je het land in reist.
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-O (retirement)
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)
STV (Special Tourist Visa)
Non-O (familiebezoek)

Een visum aanvragen voor Oman

Als je op reis naar Oman gaat moet je vooraf je e-visum voor Oman regelen. Het is niet mogelijk om bij aankomst in Oman ter plaatse een visum aan te vragen. Met het e-visum voor Oman kun je het land inreizen via vooraf bepaalde grensovergangen. Onderaan deze pagina kun je lezen wat de exacte voorwaarden en vereisten zijn voor een e-visum voor Oman. Lees alle onderstaande informatie goed door voordat je start met de visumaanvraag voor Oman.  

Kosten en verwerkingstijd e-visum voor Oman    

Als je een e-visum voor Oman aanvraagt ben je er zeker van dat je toegelaten wordt op je vlucht naar Oman. De luchtvaartmaatschappij staat reizen zonder geldig visum voor het bestemmingsland niet toe. Het aanvragen van een e-visum voor Oman duurt ongeveer 8 werkdagen. De kosten voor het aanvragen van een toeristisch e-visum voor Oman bedragen € 110,- incl. btw per persoon. Vraag je e-visum voor Oman ruim op tijd aan om er zeker van te zijn dat je met een geldig visum afreist naar Oman. Een e-visum voor Oman kun je 30 dagen voor je aankomstdatum in Cambodja aanvragen. Vertrek je sneller dan over 8 werkdagen naar Cambodja? Vraag dan een spoed e-visum voor Oman aan via YourVisa.   

Spoedvisum Oman    

Vertrek je al sneller dan binnen 8 werkdagen naar Oman en heb je nog geen visum? Vraag dan een spoed e-visum voor Oman aan. De kosten hiervan bedragen € 135,- incl. btw per persoon . Als je de exacte prijs van je visumaanvraag voor Oman wilt weten kun je deze berekenen door de aanvraag samen te stellen in onze webshop. Neem voor meer informatie direct contact met ons op, zodat je zeker weet dat wij je visum voor Oman op tijd kunnen regelen.  

Verschillende soorten visums

Een toeristisch e-visum voor Oman is altijd single entry en maximaal 30 dagen geldig. Op dit visum kun je één keer inreizen en maximaal 30 dagen aaneengesloten in Oman verblijven. Het visum wordt in de vorm van een PDF-bestand per mail aan je verstuurd. Dit formulier dien je uitgeprint mee op reis te nemen.

YourVisa

Het aanvragen van een e-visum voor Oman kan erg lastig zijn. Er worden veel persoonlijke vragen gesteld (in het Engels) en er dienen documenten geüpload te worden tijdens de aanvraag (paspoort, pasfoto, ticket etc.). De ambassades stellen veel eisen aan de te uploaden documenten en de aanvraag kan meestal alleen afgerekend worden via een credit card. 

Als je de aanvraag voor een e-visum voor Oman via YourVisa laat verlopen kun je deze vragen gemakkelijk in het Nederlands beantwoorden en de vereiste documenten in ieder gewenst formaat uploaden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gegevens en documenten in het juiste formaat doorgezet worden naar de online omgeving van de Omaanse overheid.

Bij YourVisa betaal je gemakkelijk per iDeal (Nederland), Bancontact (België) of bank transfer. Bij slechts een enkele (type)fout kan de visumaanvraag voor Oman al geweigerd worden of je wordt niet toegelaten op de vlucht. Wij controleren al je gegevens en documenten zorgvuldig zodat je zeker weet dat de visumaanvraag voor Oman in één keer goedgekeurd wordt en geen (type)fouten bevat. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling.
© YourVisa, Realisatie door Websentiment