Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Mongolië Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Mongolië

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier Mongolië
Paspoort
Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement
 • In- en uitreisticket
 • Eerste hotelovernachting
 • Recent bankafschrift met minimaal € 500,- aan saldo
  YourVisa orderformulier
  Visumformulier Mongolië
  Paspoort
  Pasfoto
  Bewijs van uw reisarrangement
 • In- en uitreisticket
 • Eerste hotelovernachting
 • Recent bankafschrift met minimaal € 500,- aan saldo
  Uitnodiging
  Aanvraagperiode - Het visum voor Mongolië kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in.
  Visum on arrival - Ondanks dat er een mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van een visum bij aankomst als u per vliegtuig naar Mongolië reist, is het al meerdere keren voorgekomen dat reizigers zonder visum geweigerd worden bij het inchecken op het vliegveld. Het Consulaat van Mongolië adviseert daarom om altijd voor vertrek uw visum voor Mongolië te regelen.
  Multiple Entry zakenvisum - Als u vaker binnen een bepaalde periode naar Mongolië moet reizen kunt u een Multiple Entry zakenvisum aanvragen. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd door de consulaire afdeling in Mongolië kunt u een “B” 0 dagen visum krijgen. Zodra u in Mongolië bent aangekomen dient u zelf of uw vertegenwoordiger zich binnen 7 dagen te melden bij de afdeling “Immigrations” in Ulaanbaatar. Daar wordt uw 0 dagen visum omgezet in het Multiple Entry visum voor de periode waarvoor u de aanvraag hebt ingediend.
  Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
  Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.