• Belangrijke informatie
Belangrijke informatie
Uploaden paspoort kopie
Je dient een duidelijke scan of kopie van de informatiepagina van je paspoort te uploaden tijdens je aanvraag van het e-visum. Het paspoort dient te voldoen aan de volgende eisen;
 • Het paspoort dient minimaal een half jaar na vertrek na thuiskomst geldig te zijn.
 • Het paspoort dient ten minste twee lege pagina's te bevatten, die tegenover elkaar liggen.
 • Het paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn na vertrek uit het land.
Voorwaarden en vereisten e-visum Australië (eVisitor)
Houd rekening met de volgende vereisten voor een e-visum voor Australië (eVisitor);
 • Het e-visum (eVisitor 651) is maximaal 12 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte, mits het paspoort nog geldig is.
 • De maximale verblijfsduur per keer is 90 dagen.
 • Binnen de 12 maanden geldigheid van het e-visum kun je Australië zo vaak inreizen als je wilt.
 • Op een e-visum (eVisitor 651) is het verboden om te werken.
 • Op een e-visum (eVisitor 651) is het toegestaan om zakelijke meetings, conferenties of beurzen bij te wonen.
 • Het e-visum (eVisitor 651) moet minimaal 24 uur voor inreis in Australië aangevraagd worden.
 • Je beschikt nog niet over een geldig visum voor Australië.
 • Je mag geen eerdere overtredingen zijn begaan op het grondgebied van Australië of een overstay hebben gehad op een vorig visum.
 • Je paspoort dient te beschikken over een RFID-chip.
 • Je dient een afdruk van het e-visum te kunnen laten zien als je het land in reist.
Toerisme
Zakelijk
Student
Transit
Sociaal Cultureel
Non-O (retirement)
Lang Verblijf
Journalist
Z visum (werk- of stagevisum)
Meereizend Familielid
Humanitair
Automobiel Toerisme
Privébezoek
Vrijwilligerswerk
Sport
Toerisme (East Africa)

Een visum aanvragen voor Australië

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar het mooie Australië? Vraag dan snel je e-visum voor Australië aan bij YourVisa. Alle reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit dienen voorafgaand aan hun reis naar Australië een visum aan te vragen. Meereizende kinderen staan niet meer in het paspoort van de ouders en deze dienen dus zelf een Australisch visum aan te vragen. Onderaan deze pagina kun je lezen wat de exacte voorwaarden en vereisten zijn voor een e-visum voor Australië (eVisitor). Lees alle onderstaande informatie goed door voordat je start met de visumaanvraag.

Kosten en verwerkingstijd eVisitor visum Australië

Via YourVisa vraag je snel en eenvoudig je e-visum voor Australië aan. De kosten voor het aanvragen van dit visum bedragen € 60,- incl. btw per persoon. De verwerkingstijd ligt in bijna alle gevallen van de aanvragen op maximaal 3 werkdagen, afhankelijk van de Australische overheid. De Australische overheid adviseert echter om het visum ruim van tevoren aan te vragen. Denk aan een paar weken voor vertrek.

Spoedvisum Australië

Vertrek je al binnen een aantal dagen naar Australië en heb je nog geen visum? Vraag dan direct een spoedvisum Australië aan via YourVisa. De kosten hiervan bedragen € 80,- incl. btw per persoon. In bijna alle gevallen wordt het visum binnen 1 werkdag verstrekt. De Australische overheid beslist, dus YourVisa kan dit helaas niet garanderen.

Verschillende soorten visums

Er bestaan veel verschillende soorten visums voor Australië. De meest aangevraagde visa zijn het eVisitor 651 visum en het ETA (Electronic Travel Authorization) Australië. Deze visa zijn allebei 12 maanden geldig en je mag per verblijf maximaal 90 dagen in Australië verblijven. Beide visumvarianten zijn geldig voor zowel toeristische als zakelijk reizen naar Australië. Het ETA voor Australië is echter een stuk duurder dan het eVisitor visum. Het eVisitor visum mag aangevraagd worden door een beperkt aantal nationaliteiten, waaronder de Nederlandse en de Belgische. YourVisa biedt alleen het eVisitor visum voor Australië aan.

YourVisa

Het aanvragen van een e-visum of een elektronisch visum voor Australië kan erg lastig zijn. Er worden veel persoonlijke vragen gesteld (in het Engels) en er dienen documenten geüpload te worden tijdens de aanvraag (paspoort, pasfoto, ticket etc.). De ambassades stellen veel eisen aan de te uploaden documenten en de aanvraag kan meestal alleen afgerekend worden via een credit card.

Als je de aanvraag voor een e-visum voor Australië via YourVisa laat verlopen kun je deze vragen gemakkelijk in het Nederlands beantwoorden en de vereiste documenten in ieder gewenst formaat uploaden. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gegevens en documenten in het juiste formaat doorgezet worden naar de online omgeving van de Australische overheid.

Bij YourVisa betaal je gemakkelijk per iDeal (Nederland), Bancontact (België) of bank transfer. Bij slechts een enkele (type)fout kan de visumaanvraag voor Australië al geweigerd worden of je wordt niet toegelaten op de vlucht. Wij controleren al je gegevens en documenten zorgvuldig zodat je zeker weet dat de visumaanvraag voor Australië in één keer goedgekeurd wordt en geen (type)fouten bevat. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling.

Vraag hier direct je e-visum voor Australië aan!

© YourVisa, Realisatie door Websentiment