Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Wit-Rusland Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Wit-Rusland

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier Wit-Rusland
Paspoort
Pasfoto
Uitnodiging
Retourticket of bewijs van doorreis
Verzekering
Aanvraagperiode - Het visum voor Wit-Rusland kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in.
Visum voor een kort verblijf - Als u tot 5 dagen in Wit-Rusland wilt verblijven hebt u geen visum nodig, mits u naar en van Minsk International Airport reist.
Geldigheid visum
  • Met een Transit visum kunt u kiezen voor een Single, Double of Multiple entry. De geldigheid is afwisselend.
  • Een Single, Double of Multiple entry, zowel zakelijk als toeristisch, hebben ook een afwisselende geldigheid. Dit is afhankelijk van hoe lang u in het land gaat verblijven.
Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.