Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Thailand Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Thailand

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier Thailand
Travelplan Toerisme (voor single of multiple entry)
Travelplan Non-Immigrant (alleen als u een non-immigrant visum aan wilt vragen)
Paspoort
Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement
Bankafschrift
 • Met een saldo van minimaal € 500,-
 • Voor een multiple entry: minimaal € 5.000,-
 • Werkgeversverklaring (alleen voor multiple entry visa)
  Bewijs van pensionering (alleen voor non-immigrant visa)
  YourVisa orderformulier
  Visumformulier Thailand
  Paspoort
  Pasfoto
  Bewijs van uw reisarrangement
  Uitnodiging
  Garantiebrief van uw werkgever
  Bewijs bedrijfsregistratie Thailand
  Reisschema (alleen voor multiple entry één jaar visum)
  Uittreksel KvK Nederlandse bedrijf (alleen voor multiple entry één jaar visum)
  Aanvraagperiode - Het visum voor Thailand kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in.
  Visum voor een kort verblijf - Als u korter dan 30 dagen in Thailand wilt verblijven kunt u een visum bij aankomst krijgen. U dient wel een bewijs van vertrek te kunnen overleggen. U kunt maximaal twee keer per kalenderjaar een visum bij aankomst krijgen als u over land Thailand in reist. Als u naar Thailand vliegt, geldt deze restrictie niet.
  Visum verlengen in Thailand - Het is mogelijk om uw visum één keer in Thailand te verlengen met 30 dagen. Doe dit zo snel mogelijk na de inreis in Thailand.
  Minderjarig onder 18 jaar - Als u jonger bent dan 18 jaar bent u in Thailand minderjarig. In dit geval dient u een geboorteakte mee te sturen waarop beide ouders staan vermeld. Tevens dienen beide ouders een korte brief te schrijven en te ondertekenen (in het Engels), geadresseerd aan de ambassade van Thailand, waarin zij vermelden dat ze toestemming geven dat u zonder begeleiding op reis gaat naar Thailand. Adresgegevens ambassade Thailand:
  • Embassy of Thailand
  • Laan Copes van Cattenburch 123
  • 2585 EZ Den Haag
  Non-Immigrant O-visum - Voor een aanvraag van een Non-Immigrant O-visum dient u ouder dan 50 jaar en gepensioneerd te zijn. Het visum is 12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte. Binnen deze periode kunt u Thailand inreizen. Vanaf de inreisdatum gaat de maximale verblijfsduur van 90 dagen per entry in.
  Multiple entry visum voor één jaar (zakelijk) - Het maximale aaneengesloten verblijf voor dit type visum ligt op drie maanden. Voor het einde van de drie maanden dient u het land verlaten te hebben en kunt u opnieuw voor drie maanden het land in reizen.
  Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
  Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.