Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Tanzania Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Tanzania

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier Tanzania
Paspoort
2 pasfoto’s
Kopie van uw vluchtschema of E-ticket
Toestemmingsverklaring (indien minderjarig)
YourVisa orderformulier
Visumformulier Tanzania
Paspoort
2 pasfoto’s
Kopie van uw vluchtschema of E-ticket
Uitnodiging van de uitnodigende partij
Garantiebrief van uw werkgever
Aanvraagperiode - Het visum voor Tanzania kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in.
Zanzibar - Wanneer u het eiland Zanzibar bezoekt dient uw visum geldig te zijn tijdens uw gehele verblijf. Dit omdat de immigratiedienst van Zanzibar de regels anders interpreteert dan de immigratiedienst op het vasteland van Tanzania.
Multiple Entry - Een Multiple Entry visum (meerdere inreizen) is alleen mogelijk als u via een vluchtschema/e-ticket kunt aangeven dat u meer dan één keer aankomt en vertrekt uit Tanzania.
Werkvergunning - Reist u zakelijk naar Tanzania en gaat u voor andere doeleinden dan een meeting of een conference? Dan hebt u een werkvergunning nodig. Een werkvergunning kan alleen persoonlijk worden aangevraagd. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de ambassade: www.tanzaniaembassy.nl.
Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.