Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Indonesië Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Indonesië

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier Indonesië
Machtigingsformulier Indonesië
Paspoort
Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement
Garantiebrief
Uitnodigingsbrief
Aanvraagperiode - Het visum voor Indonesië kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in. Met een single entry visum kunt u tot maximaal 60 dagen in Indonesië verblijven. Dit visum kunt u éénmaal bij een immigratiekantoor ter plaatse verlengen met nog eens 30 dagen.
Visum voor een kort verblijf - Als u korter dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven kunt u bij aankomst een visum aanvragen. U dient wel een bewijs van vertrek te kunnen overleggen. Wij kunnen echter niet garanderen dat u daadwerkelijk een visum toegewezen krijgt. Ons advies luidt om op voorhand uw visum aan te vragen.
Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.