Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor East-Africa Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum East Africa (Kenia, Rwanda, Oeganda)

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier East Africa
Paspoort
Pasfoto
Engelstalige verzoekbrief
Bewijs van uw reisarrangement
Aanvraagperiode - Het visum voor East Africa (Kenia, Rwanda, Oeganda) kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in.
East Africa visum aanvragen - De aanvraag van het Oost Afrika visum dient te gebeuren bij de ambassade van het land waar u als eerste aankomt tijdens uw reis. Dit Multiple Entry combinatievisum geldt voor de landen Kenia, Rwanda en Oeganda en is bestemd voor reizigers die in deze landen willen rondreizen. De visumaanvraag moet ingediend worden bij de ambassade van het land waar de (rond)reis start, dus het is belangrijk dat uw reisschema precies klopt. Let op! Als uw reis begint vanuit Oeganda zijn de visumkosten hoger. Voor dit visum berekent de ambassade € 15,- extra en zijn onze servicekosten € 15,- hoger in verband met een aanvraag in Brussel. Indien u reeds per iDeal heeft betaald, ontvangt u achteraf een extra factuur.
Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.