Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor Cambodja Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum Cambodja

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
2x visumformulier Cambodja
Paspoort
2x kopie paspoort
2 pasfoto’s
Bewijs van uw reisarrangement
 • In- en uitreisticket
 • Eerste hotelovernachting
 • YourVisa orderformulier
  2x visumformulier Cambodja
  Paspoort
  2x kopie paspoort
  2 pasfoto’s
  Bewijs van uw reisarrangement
 • In- en uitreisticket
 • Eerste hotelovernachting
 • Uitnodiging
  Garantiebrief van uw werkgever
  Aanvraagperiode - Het visum voor Cambodja kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd. U hebt na de aanvraag 90 dagen de tijd om het land in te reizen. Na de inreis gaat de aangevraagde geldigheidsduur van het visum in.
  Visum voor een kort verblijf - Een visum voor een verblijf van maximaal 30 dagen kan bij aankomst in Cambodja worden aangevraagd. Het is echter niet te garanderen dat u een visum krijgt en niet alle luchtvaartmaatschappijen staan reizen zonder visum toe. YourVisa raadt u daarom aan altijd voor vertrek uw visum te regelen.
  Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
  Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.